Tehnologija

Regionalni centar estetike

Konstantnim ulaganjem u novu tehnologiju i edukaciju zaposlenika svakodnevno podižemo kvalitetu naših usluga i isporučujemo najbolje rezultate.

U poliklinici Dermamed saznaj kako svjetski poznati i učinkoviti aparati u rukama profesionalaca čine razliku.

ONDA

Coolwaves ekskluzivnu patentiranu tehnologiju

Revolucionarni uređaj u borbi protiv celulita, masnih naslaga i opuštene kože

ONDA tvrtke DEKA koristi Coolwaves ekskluzivnu patentiranu tehnologiju. Coolwaves su izvanredni mikrovalovi koji selektivno ciljaju masne stanice kako bi smanjili masne naslage i to na siguran, učinkovit i neinvazivan način.

ONDA uređaj koristi se u dermatologiji i medicinskoj estetici smanjuje lokalizirane masnoće po cijelom tijelu, posebno na trbuhu, bedrima, bokovima i području do kojeg teško možete doprijeti i oblikovati treninzima i raznim dijetama.

Rješenje 3 u 1

Tretmanom se istovremeno smanjuje obujam tretiranog područja, razbija celulit i zateže koža.

Višak masnih naslaga

Coolwaves ONDA tehnologija posebnim mikrovalovima od 2,45 GHz prodire u duboko u masne potkožne stanice na određenom području tijela, kidajući membrane subkutanih masnih stanica. Sadržaj masne stanice se zatim drenira kroz stimulaciju fiziološkog procesa limfne drenaže.

Celulit

Coolwaves vrlo učinkovito u višim stadijima celulita kida vezivno tkivo koje uvlači kožu i čini celulit vidljivim, a nalazi se između nakupina masnih stanica.

Zatezanje opuštene kože

Coolwaves inducira trenutno stezanje kolagenskih vlakana u dermisu i stimulira stvaranje novog kolagena, što kožu čini elastičnijom i zategnutijom.

Med Contour MULTIPOWER

tretira celulit i masne naslage te zateže kožu

Med Contour Multipower revolucionarni je uređaj koji jedinstvenom tehnologijom tretira celulit i masne naslage te zateže kožu.

Koliko god se trudili paziti na prehranu i vježbati, na bedrima imate vidljivu ‘narančinu koru’ i masne naslage. Izgled vaše kože na površini uzrokuje tkivo ispod površine koje treba tretirati. Med Contour Multipower revolucionarni je uređaj koji jedinstvenom tehnologijom tretira celulit i masne naslage te zateže kožu.

Med Contour MULTIPOWER je uređaj najnovije generacije, još jači i snažniji za oblikovanje tijela, poboljšana verzija svjetski poznatoga Med2Contour uređaja koji sada kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju učinkovitoga, sigurnoga i bezbolnoga nekirurškog preoblikovanja tijela – uklanjanja celulita i zatezanja kože lica i tijela. Celulit i masno tkivo brzo i trajno nestaju u tijeku tretmana.

Jedina prava nekirurška LIPOSUKCIJA – masne stanice se uklanjaju iz tijela i zateže koža. Znanstveno dokazano uklonjene masne stanice se ne vraćaju. Rezultat je odmah vidljiv i smanjenje obujma je mjerljivo u centimetrima.

Koristi veće i snažnije ultrazvučne glave, dodatni nastavak kojeg njegov prethodnik Med2Contour nema, dodatno zateže kožu posebnim načinom rada kombinirajući ultrazvuk i radiofrekvencijsku energiju.

Med 2 Contour

ultrazvučni uređaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvučne frekvencije

Med 2 Contour  je uređaj koji omogućuje trajne rezultate!

Rezultati koji se dobiju Med 2 Contourom slični su rezultatima koji se dobiju operativnom liposukcijom. Uklanja masne naslage, zateže i učvršćuje kožu te se izglađuju neravnine na problematičnim područjima uzrokovane celulitom. Iznimno je važno iskustvo i način rada terapeuta.

Med 2 Contour je specijalno razvijeni ultrazvučni uređaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvučne frekvencije koju omogućuju dvije snažne glave ultrazvuka pod posebnim kutom integrirane u aplikator, vakuum i posebna sonda za limfnu drenažu, pruža odmah vidljive rezultate.

Sigurnost i iskustvo garancija su uspjeha i zadovoljstva nakon tretmana.

SOPRANOice Platinum

laser za dlačice

Najbolji laser za dlake Alma SOPRANOice Platinum dostupan je u Splitu.

Tri valne duljine u jednoj sondi za sve vrste dlačica. Svijetle i tamne, dokazano bezbolan i siguran.
U jednom prelazu ispucava valne duljine diodni 810nm, Alexandrit 755nm i 1064 YAG. Kao da radite tretman s tri različita lasera.  Samo najbolje za naše klijente.
High Intesity focused RF

INFINI

obnova kože u svim slojevima iznutra prema van

Novost u poliklinici Dermamed je INFINI RF tretman koji je svjetski priznat visoko učinkovit tretman za ožiljke, strije, akne, hiperpigmentacije, višak kože i neoperativni face lifting.

Mikroiglicama se energija radiofrekvencije ispušta u kožu zagrijavajući tkivo na dubini od 0,25mm do 3,5mm. Dubina i energija rada prilagođavaju se tkivu i problematici. Svaki nastavak ispušta energiju samo na vrhu iglice te se time izbjegava površinsko zagrijavanje tkiva i mogućnost komplikacija u vidu hiperpigmentacija na površini lica.

Tretman djeluje iznutra prema van te nema dužeg oporavka kao kod tretmana agresivnim laserima.

Preporuka ponavljanja INFINI RF tretmana je tri puta u razmaku od mjesec dana iako već i jedan tretman daje vidljivu razliku.

THERMI RF

sonda za podizanje kapaka te posebne jednokratne sonde za vaginalno pomlađivanje

Neinvanzivno oblikovanje lica i tijela

Mnogo ljudi traži učinkovit i dugotrajan način borbe sa znakovima starenja, a da to nije operacija. Uporabom radiofrekvencijske energije koža se zagrijava kako bi se prirodnim putem potaknuo i obnovio kolagen. Obnovom kolagena smanjuju se bore iznutra.

Uređaj Thermi djeluje po principu korištenja radiovalova u svrhu zatezanja i pomlađivanja kože. Posebni dodatak ovom uređaju je elektroda čija je funkcija predviđena za smanjenje bora, podizanje kapaka, smanjenje kesica ispod očiju te za zatezanje manjih regija na lica ili podbratku.

THERMIVa – pomlađivanje vagine

THERMIVa je uređaj koji koristi elektromagnetsku energiju u svrhu kontroliranog zagrijavanja tkiva putem infracrvene kamere. ThermiVa isporučuje kontroliranu toplinsku energiju na usne i rodnicu te sigurno zateže i pomlađuje kožu. Cilj je zagrijavanjem tkiva na 40 stupnjeva celzijevih što ima jake efekte obnove, pomlađivanja i zatezanja. Koristi se anatomski nastavak koji kružnim pokretima tretira vaginu. ThermiVa je bezbolan, ugodan i siguran tretman kojim možemo poboljšati opuštenu kožu rodnice. Ovaj tretman se može izvodi u svim dobnim skupinama. Također se može raditi 6 do 8 tjedana nakon trudnoće. Tretman traje oko 30 minuta i ovisno o stanju, rezultati se vide odmah nakon tretmana  te postaju sve bolji s vremenom.

THERMIsmooth face

Vrh ovog nastavka glatko i nježno kružnim pokretima klizi po koži. Na lice namazano gelom, elektrodom se rade sitni kružni pokreti, kako bi se koža zagrijala. Zagrijavanjem kože radiovalovi djeluju na poticanje rasta novog kolagena. Koristi se za tretiranje regija čela, područje očiju, obraza, vrat i područje oko usana.

HydraFacial Oxy

bezbolno usisava pore i uklanja mitesere, a istovremeno vlaži kožu

HydraFacial Oxy vrhunski tretman osvježava, čisti i pomlađuje kožu, ostavljajući je svježom, glatkom i nahranjenom. Smiruje kožu i ne ostavlja crvenilo, a fototerapija svjetlom aktivira regeneriranje. Odlična je podloga prije laserskog tretmana.

OXY System GP najjači je tretman kisikom za lice. U kombinaciji s mikrodermoabrazijom koja uklanja odumrli sloj stanica kože, kisik u visokom stupnju čistoće poboljšava stanični metabolizam i potiče proizvodnju kolagena, čime se ubrzava proces oporavka kože i suzbijaju znakovi starenja.

Cryolipoliza

smrzava masne stanice

GP Fast diodni laser

sigurno, bezbolno i bez vremena oporavka uklanja dlake

Bezbolno lasersko uklanjanje dlačica

Lasersko uklanjanje dlačica medicinski je tretman stoga je vrlo važno da se prepustite u ruke profesionalca koji će vas svojim znanjem i iskustvom dovesti brže do sigurne i dugotrajne depilacije.

 

Imate problem sa viškom dlačica, pogotovo na neželjenim područjima? Ili vas muči problem uraslih dlačica koje ostavljaju tamne mrljice na koži?

Ne postoji bolje rješenje od tretmana na diodnom laseru koji pruža dugotrajni efekt epilacije te rješava problem pigmentacije kože. Prije tretmana pregledat će vas i obaviti konzultacije ekspert za tretmane diodnim laserom.

GP FAST diodni laser novost je među laserima jer je jedini bezbolni laser za trajno uklanjanje dlaka.

  • bez gela
  • bez straha
  • bez boli
  • najučinkovitiji način rada u poketu “in motion”
  • najbrži  na tržištu.

Lasersko uklanjanje dlačica najidealnije je za one koji žele imati što dugotrajniji osjećaj glatke kože. Za trajne rezultate potrebno je nekoliko tretmana, ovisno o boji i debljini dlačica, debljini korijena, o boji i tipu kože. Lasersko uklanjanje dlaka medicinski je tretman i zato je važno da se prepustite u ruke profesionalca koji će vas svojim znanjem i iskustvom dovesti brže do sigurne i dugotrajne depilacije.

Najčešće se laserski tretiraju noge, pazusi, nadusnica, brada, bikini područje, intimna zona te ruke odnosno podlaktice kao i leđa i prsa kod muškaraca.

GP Fast najučinkovitiji laser zadnje generacije dokazano u  vrlo kratkom vremenu rješava Vaš problem i bezbolno uklanja sve vrste dlačice i na osjetljivim dijelovima tijela te sprječava urastanje. Potpuno je siguran, medicinski provjeren.

Tretmani se rade i ljeti na tamnoj i svijetloj koži.

Napokon bez dlaka uz najbolji aparat.

Q - switch laser

lasersko uklanjanje tetovaža - uklanja tetovaže bez ožiljaka

Za uklanjanje tetovaža najčešće se koriste laseri, a u poliklinici Dermamed za njihovo uklanjanje koristimo Q-switch laser.

Q-switch laser emitira kratke, ali vrlo snažne pulseve znatno jače nego standardna laserska tehnologija. Upijanjem laserske zrake uništava se pigment, dok okolno tkivo ostaje netaknuto.

Lasersko uklanjanje tetovaže jedina je metoda za koju je dokazano da uklanja tetovaže bez ožiljaka.

EM TESLA SCULPT

oblikujte tijelo, topite masnoće i sve to bez odlaska u teretanu

Oblikujte tijelo, topite masnoće i sve to bez odlaska u teretanu!

EM TESLA SCULPT

Korištenjem tehnologije HI-EMT (High Energy Focused Electromagnetic Wave) za kontinuirano širenje i skupljanje mišića elektromagnetskim valovima izvodi se ekstremni trening za duboko preoblikovanje unutarnje strukture i povećanje mišića. U kratkom vremenu povećamo mišićnu masu, gustoću mišića i volumen. To podize guzu, zateze kožu otapa masnoće i trosi više kalorija.

Pomaže postizanju vitkijih i izgrađenih kontura tijela, smanjenjem masnoće i istovremenom izgradnjom mišića.
Korištenjem magnetske stimulacije za stvaranje tisuća mišićnih kontrakcija u 30-minutnom tretmanu:

* Sagorijevajte masnoće i gradite mišiće istovremeno
* Učvrstite trbuh, stražnjicu, koljena, ruke
* Osjećaj kao nakon teškog vježbanja u teretani

CooLifting Beauty Gun

lasersko uklanjanje tetovaža - uklanja tetovaže bez ožiljaka

CooLifting “Beauty Gun” tretman.

Neinvazivno tretiranje lica, te u svega nekoliko minuta briše godine s vašeg lica.

Kako funkcionira?
Iz aplikatora u lice upucava se hladni CO2 pod visokim tlakom, što navlači kisik u kožu i potiče mikrocirkulaciju, a istovremeno se upucava visoka koncentracija mezoterapijskog peptidnog koktela koji ulazi duboko u kožu.