Q Switch Laser

Smetaju li vam pigmentacijske mrlje, sunčane pjege, staračke mrlje...?

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je sesija potrebno? obično 1 – 2, rijetko više.
Koliko traje postupak? 30 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? odmah
Koliko često to trebam činiti? u dogovoru sa stručnjakom

Q-Switch laseri koriste se za liječenje pigmentacije, melazme i oštećenja lica od sunca. Ovaj svestrani laser također se može koristiti s različitim postavkama za uklanjanje tetovaža i tretmane lica.

Kada se Q-Switch laser koristi za liječenje Vaših pigmentiranih lezija uključujući staračke pjege, pjege, pjege od sunca i neke madeže, on cilja na melanin u površinskom sloju vaše kože. Kad pigmentirana lezija apsorbira svjetlosnu energiju Q-Switch lasera, ona se pretvara u toplinu. Ovaj proces uništava metu bez oštećenja okolne kože.

U poliklkinici Dermamed, liječnici također koriste Q-switched lasere za poticanje proizvodnje kolagena i pomlađivanje Vašeg lica. Ovaj tretman može poboljšati ožiljke od akni, fine linije i bore te smanjiti veličinu pora.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU LASERA S PREKIDAČKOM Q I OBIČNIH LASERA?

Laseri Q – Switch jedinstvena su vrsta lasera koji isporučuju energiju u vrlo kratkim izljevima. Ovo jedinstveno svojstvo čini ga idealnim laserskim tretmanom za stanja povezana s pigmentima kao što su pjege, sunčeve pjege, mladeži ili tetovaže. Ultrakratki proboji energije koje isporučuje laser, ometaju stanice koje sadrže pigment unutar kože, što dovodi do blijeđenja i čišćenja tretiranog područja.

Obični laseri koriste jednu valnu duljinu za isporuku energije na ciljano područje.

Odgovori na najčešća pitanja

Za što se koristi Q - Switch laser?

Q-Switch laseri koriste se za liječenje pigmentacije, melazme i oštećenja lica od sunca. Ovaj svestrani laser također se može koristiti s različitim postavkama za uklanjanje tetovaža i tretmane lica.

Po čemu se Q - Swith laser razlikuje od ostalih lasera?

Laseri Q – Switch jedinstvena su vrsta lasera koji isporučuju energiju u vrlo kratkim izljevim, a obični laseri koriste jednu valnu duljinu za isporuku energije na ciljano područje.

Koliko je tretmana potrebno napraviti?

Najčešće je potrebno napraviti 1 – 2 tretmana, sve ostalo kombinira se sa stručnjakom. Svakako, broj tretmana Q – Switch laserom ovisi i o stanju područja koje se tretira.

Je li tretman laserom bolan?

Tretman Q – Switch laserom je bezbolan, nije opisan niti kao neugodan.