Cryolipoliza

ONDA i Cryolipoliza– jedinstvena tehnologija rada samo u poliklinici Dermamed.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1
Koliko traje postupak? 20 – 40 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? 1 – 6 tjedana nakon zahvata
Koliko često to trebam činiti? u dogovoru sa stručnjakom

Cryolipoliza se obično koristi za smanjenje masnih naslaga na područjima tijela kao što su trbuh, bokovi, bedra, stražnjica i donji dio leđa.

Crolipoliza postupkom kontrolirane hladnoću uništava masne stanice.

Kada se koža izloži hladnoći, masne stanice se smrzavaju i na kraju umiru. Tijelo potom prirodno eliminira ove mrtve stanice tijekom nekoliko tjedana ili mjeseci nakon tretmana.

Ovaj postupak se smatra sigurnim i učinkovitim za smanjenje masnih naslaga na tim područjima.

Postupak traje obično od jednog do dva sata, a pacijent može osjetiti osjećaj usisavanja i hlađenja na području koje se tretira. Nakon tretmana, može se pojaviti privremeni osjećaj utrnulosti, crvenila, otekline i modrica, ali se obično brzo povlače.

ONDA i Cryolipoliza– jedinstvena tehnologija rada samo u poliklinici Dermamed.

Iako je zagrijavanje i topljenje masnih stanica već dobro poznata metoda smanjenja obujma, u poliklinici Dermamed osim što zagrijavamo masne stanice dodatno ih smrzavamo – Cryolipoliza i tako još učinkovitije uništavamo masno tkivo, a učinak je izrazito vidljiv.

Kako funkcionira tretman?
ONDA masne stanice najprije jako zagrije svojim coolwaves jedinstvenim načinom rada, ošteti ih i razbije na sitne dijelove, a zatim ih brzo zamrzavanje potpuno uništi.

Time postižemo ono što do sada nije bilo moguće:
1. Trostruko veći i brži učinak smanjenja masnog tkiva
2. Istovremeno zatezanje tkiva

ONDA je najnoviji aparat koji svojim površinskim hlađenjem i mikrovalovima vrhunski uklanja masne stanice, celulit i zateže kožu. Coolsculpting – Cryolipoliza smrzava masne stanice i tako ih uništava.

Ovim novim dokazano djelotvornim postupkom ONDA mikrovalova i Cryolipolize, riješite se masnoće i celulita na trbuhu, nogama, rukama, stražnjici te podbratku uz istovremeno zatezanje kože.

Odgovori na najčešća pitanja

Što je Cryolipoliza?

Cryolipoliza, koju pacijenti obično nazivaju “CoolSculpting”, koristi hladnu temperaturu za razgradnju masnih stanica. Masne stanice posebno su osjetljive na djelovanje hladnoće, za razliku od ostalih vrsta stanica. Dok se masne stanice smrzavaju, koža i druge strukture su pošteđene od ozljeda.

Za koga je dobra Cryolipoliza?

Za pacijente koji žele smanjiti lokaliziranu masnu izbočinu koja postoji unatoč dijeti i tjelovježbi.

Kome se ovaj tretman ne preporučuje?

Pacijentima s težim stanjima dišnih puteva ne bi trebali ići, isto kao ni pacijenti s lošim tonusom kože.