Alma Hybrid

Ova kombinacija tehnologija omogućuje ciljano i učinkovito smanjenje masnog tkiva, zatezanje kože, poboljšanje cirkulacije i detoksikaciju tijela.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 2 – 5
Koliko traje postupak? 20 – 30 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? odmah
Koliko često to trebam činiti? u dogovoru sa stručnjakom

Alma Hybrid tretman je neinvazivna metoda oblikovanja tijela koja koristi kombinaciju tri tehnologije: radiofrekvenciju (RF), ultrazvuk i vakuum.

Ova kombinacija tehnologija omogućuje ciljano i učinkovito smanjenje masnog tkiva, zatezanje kože, poboljšanje cirkulacije i detoksikaciju tijela.

RF tehnologija koristi toplinu kako bi zagrijala slojeve kože i potaknula proizvodnju kolagena i elastina. Ultrazvuk se koristi za ciljano smanjenje masnog tkiva i poboljšanje cirkulacije, dok vakuum potiče limfnu drenažu i detoksikaciju tijela.

Alma Hybrid tretman je siguran i bezbolan, a obično se preporučuje serija od nekoliko tretmana kako bi se postigli najbolji rezultati. Tretmani se mogu prilagoditi potrebama pacijenta, a ovisno o željenim rezultatima, mogu se tretirati različita područja tijela, uključujući trbuh, bokove, bedra, stražnjicu i druge dijelove tijela. Tretman se može kombinirati s drugim metodama oblikovanja tijela kako bi se postigli optimalni rezultati.

Alma Hybrid tehnologija koristi kombinaciju tri tehnologije – radiofrekvenciju (RF), ultrazvuk i vakuum – kako bi se postigli ciljevi oblikovanja tijela.

RF tehnologija koristi elektromagnetske valove kako bi zagrijala slojeve kože i potkožnog masnog tkiva. Toplina iz RF valova prodire duboko u tkivo i zagrijava ga do kontrolirane temperature. Zagrijavanje tkiva potiče stvaranje novog kolagena i elastina, što zateže kožu i poboljšava njezinu čvrstoću. Osim toga, zagrijavanje masnog tkiva potiče proces lipolize, tj. razgradnju masnih stanica, što dovodi do smanjenja obujma i razine masnoće u tretiranom području.

Ultrazvučna tehnologija u Alma Hybrid tretmanu koristi niskofrekventne ultrazvučne valove koji ciljano djeluju na masno tkivo. Ultrazvučni valovi stvaraju kavitaciju, što dovodi do pucanja staničnih membrana masnih stanica. Nakon toga, masno tkivo se prirodno razgrađuje i izlučuje iz tijela.

Vakuum tehnologija se koristi za poticanje protoka limfe i krvi, čime se poboljšava cirkulacija i detoksikacija tijela. Vakuum također pomaže u razdvajanju masnih stanica, što ih čini lakšima za razgradnju.

Kombinacija ove tri tehnologije omogućuje precizno ciljanje željenih područja i postizanje željenih rezultata u oblikovanju tijela. Tretman Alma Hybrid tehnologijom je siguran i neinvazivan, a pacijenti obično osjećaju toplinu, vuču ili blagi pritisak na tretiranom području.

Odgovori na najčešća pitanja

Kako radi Alma Hybrid?

Siguran, precizan i svestran, HyGridTM daje vam prednosti i CO2 i 1570nm lasera u jednom aplikatoru, omogućujući vam prilagođeno programiranje omjera ablacije i neablacije kože u matrici točnih proporcija potrebnih za ispunjavanje jedinstvenih potreba liječenja svakog pacijenta.

Jesu li tretmani učinkoviti?

Budući da obje laserske valne duljine imaju svoj vlastiti optimalni učinak na kožu, jedna pored druge, tretmani su vrlo učinkoviti, prikladni za tamnije tipove kože i s niskom gustoćom ablacije koja smanjuje vrijeme prekida rada.

Koliko tretmana je potrebno?

Za ožiljke od akni i traumatske ožiljke preporučujemo 2 -5 tretmana, ovisno o tome u kakvom stanju su ožiljci i/ili akne, za ostale tretmane dogovor s liječnikom.

Kako izgleda tretman Alma Hybridom?

Prije nego što tretman Alma Hybrid laserom počne, liječnik najprije čisti ciljano područje kože pacijenta kako bi uklonio nečistoće. Nakon toga se nanosi anestetska krema na tretirano područje, kako bi tretman bio što ugodniji za pacijenta.

Pacijentu se daju i posebne zaštitne naočale, kao i kod svih ostalih laserskih tretmana.