Njegovana koža dugotrajno će zadržati mladoliki izgled. Svježe i njegovano lice u današnje vrijeme odraz je brige za sebe.  Na tržištu svakodnevno susrećemo brojne ponude za različite vrste tretmana lica. Koliko ste hrabri isprobati nešto novo i nepoznato? Otkrivate li baš vi nove tretmane ili se vodite preporukama? U svakom slučaju, izbor tretmana je raznovrstan, a opreza itekako treba biti, kaže nam dr. Anđela Prolić.

Mala je razlika između visoko učinkovitog tretmana i dugotrajno uništene kože. Osobi ne odgovara uvijek isti tretman jer se struktura kože  mijenja.

Potrebno je izbjeći pretjerano isušivanje i agresivan pristup

Umorna, opuštena koža lica nastaje najčešće utjecajem sunca, stresa, genetike, prehrane i naravno godina. Puno različitih čimbenika utječe na njenu kvalitetu i iznimno je važno obnoviti i osnažiti upravo unutarnji sloj kože kako bi ona trajno imala blistavi sjaj i zategnutost. U suprotnom pretjerano isušivanje i agresivan pristup dovode do pojačane dehidracije, bržeg opuštanja kože i nastanka bora. “Aktivna njega kože znači poboljšati joj kvalitetu te aparaturom aktivirati vlastite mehanizme pojačanog stvaranja kolagena i elastina, te kožu obnoviti iznutra”, objašnjava dr.med. Anđela Prolić iz splitske poliklinike Dermamed.

Individualnim razgovorom i pregledom kože prilagođava se plan tretmana. U nekoliko dolazaka ovisno o potrebama, radi se na obnovi kože,  jačanju bazalnog unutarnjeg sloja, normalizira se zaštitna kožna barijera i vraća vlažnost potkožju. Kada koži osiguramo prirodan balans vidno se poboljšava tekstura, elastičnost, bore su manje vidljive, pore sužene te se vraća svjež, prirodan i njegovan izgled.

Kombinacija vrhunske aparature i najmodernijih tretmana

Kombinacija vrhunske aparature služi za brže postizanje rezultata. Ovisno o godinama i stanju kože, kao priprema najčešće se koristi mikrodermoabrazija REVIDERM Skin Peeler, različite vrste pilinga te dodatna hidratacija na bazi mezoterapije i skinboostera koji vraćaju vlažnost, volumen i izgubljeni hijaluron.

Prirodno zatezanje kože jačanjem proizvodnje kolagena i elastina radi se uz pomoć lasera, radiofrekvencije i ultrazvuka. Najbolji rezultat zatezanja uz laser daju  Med Visage i novi CRYO Lifting koji su poznatiji kao ne kirurški “facelifting” jer snažno podižu i obnavljaju elastičnost kože lica vrata i dekoltea.

Neinvazivno zatezanje kože i pomlađivanje područja oko očiju

Rezultat je odmah vidljiv i dugotrajan. Novi CRYO Lifting je posebna inovacija jer kombinira tri tehnologije u jednom tretmanu i nema mu konkurencije za ugodno i neinvazivno podizanje kože. Posebno je prilagođen za osobe osjetljive kože jer energijom hlađenja omogućava duboki prodor ultrazvuka i radiofrekvencije. Ono što do sada nije bilo moguće riješiti neinvazivno je obješena tanka koža ispod očiju. Područje oko očiju posebno je osjetljivo i ovim tretmanom s posebno prilagođenom sondom lijepo se zategne.

Zimski period idealno je vrijeme i za rješavanje hiperpigmentacija te različitih vrsta ožiljaka. Ovisno o problematici i vremenu nastanka  tretiramo ih enzimskim i kemijskim pilinzima različitih kombinacija kiselina, laserom, mezoterapijom te dermapenom. Za tvrdokorne ožiljke koristi se i PLASMAGE uređaj koji je puno poznatiji za podizanje i zatezanje kože kapaka bez operacije, što je jedna od većih inovacija u estetskoj medicini i jedan od najtraženijih tretmana.

Osim lica održavanje zategnutog tijela bez masnih naslaga i celulita cjelogodišnji je proces na koji su u Dermamed centru posebno usredotočeni. Uvođenje inovativnih pristupa i posebno razvijenih načina rada dovodi do značajno boljih rezultata. Novi CRYO Lifting uz Med Contour Multipower i  Med2Contour dokazano predstavljaju jedinu pravu nekiruršku liposukciju nakon koje se uklonjene masne stanice ne vraća­ju, a celulit nestaje.

Novi CRYO Lifting posebno se ističe  jer istovremeno koristi tri tehnologije, hlađenje, ultrazvuk i radiofrekvenciju za snažno zatezanje kože i uklanjanje celulita. Hlađenjem površinskog sloja isporučuje se velika količina energije potkožno, koža se stisne te joj se vraća elastičnost. Njegova uloga osim za tijelo najznačajnija je za podizanje i zatezanje kože lica. Ugodan i brz – sve što smo tražili od tretmana je tu.

Pod stručnim vodstvom dr.med. Anđele Prolić poliklinika DERMAMED predstavlja inovativan spoj estetske medicine i medicin­ske kozmetologije. Liječnica sa stručnim timom medicinskih kozmetologa individualno prilagođava plan tretmana uz objašnjenje očekivanog rezultata. Posebne metode rada, briga o dugotrajnoj njezi kože i vrhunsku aparaturu osigurava klijentima željeni rezultat i dugotrajno mladolik izgled.

Izvor: www.estetica.hr