Stresne situacije, izloženost suncu i svakodnevne obveze kožu čine osjetljivom, podložnom suhoći i oštećenjima.  Koža s vremenom gubi glatkoću, sjaj i svježinu te joj je potrebna dubinska njega.

Često mislimo da ćemo dobrom hidratantnom kremom riješiti problem, ali najčešće krema sama ne može riješiti problem suhoće i ispucalosti kože.

Kako biste koži vratili sjaj važno ju je redovito čistiti, napraviti piling jednom tjedno, a jednom mjesečno dubinsko čišćenje lica Skin Peeler Mikrodermoabrazijom koja će nježno ukloniti površinski sloj odumrlih stanica i omogućiti dubinsku hidrataciju i prodiranje aktivnih sastojaka.

Nakon osvježenja i regeneracije kože, potrebno je napraviti duboko vlaženje i restrukturiranje što najčešće radimo Lift Contour  formulom i Rebalance algama koje uklanjaju slobodne radikale i umiruju kožu koja je pod stresom. Na lice se nanose opuštajućom masažom kistovima. One će vratiti koži sjaj i svježinu te će na sebe vezati toksine i eliminirati ih iz kože.

Poslije nanesenih i umasiranih sastojaka umiriti ćemo kožu ultrazvukom i napraviti međuprostor kao bi sve ranije nanesene aktivne molekule moglie prodrijeti u kožu i nadomjestiti vlagu te napraviti lifting efekt.

Završnu dubinsku njegu napraviti ćemo opuštajućom Hydra Infusion kremom.

Ključ zdrave i lijepe kože zasigurno je dobra hidratacija koju je potrebno redovito raditi neovisno o godišnjem dobu i tipu kože.

Želite li se naručiti na tretman čišćenja lica i dubinske hidratacije kože Reviderm Hydro Infusion kontaktirajte nas na 021/785-828 ili ispunite kontakt obrazac i očekujte naš poziv.


U dogovoru sa stručnim osobljem i individualnim pristupom svakoj klijentici nakon procjene stanja kože lica i tijela te razgovora o željenom rezultatu predlaže se optimalna kombinacija tretmana.

Načini plaćanja

Našim klijentima nudimo razne mogućnosti plaćanja. U suradnji s bankama osigurali smo mogućnost plaćanja na rate.
Plaćanje je moguće na rate karticama Diners, OTP banke, American card i PBZ do 12 rata.
Posjetite nas na novoj lokaciji Poljička cesta 28B 2.kat , a kako doći do nas pogledajte ovdje.