Zdravlje i sigurnost svih naših klijenata i djelatnika oduvijek su nam na prvom mjestu.
Danas u specifičnom vremenu dižemo razinu sigurnosti na još jedan viši nivo kako bismo vaš boravak u našem prostoru učinili još sigurnijim i bezbrižnijim.

Svakodnevno pratimo situaciju vezanu za COVID-19 te prema uputama nadležnih institucija za zdravlje i sigurnost prilagođavamo naše sigurnosne protokole. Svakodnevna online komunikacija, edukacija djelatnika i vodstva Dermamed centra rezultirala je razvijanjem novog detaljnog protokola zaštite klijenata i djelatnika.

  • Prilikom naručivanja i potvrde termina sa klijentom se prolazi određen set pitanja kako bismo utvrdili vaše trenutno zdravstveno stanje i na vrijeme uklonili opasnost od zaraze.
  • Prije svakog dolaska klijent telefonski dobiva upute o dolasku na tretman, uz obveznu napomenu da mora doći sam i imati vlastitu masku na licu.
  • Na ulaznim vratima su istaknute informacije o preventivnim mjerama zaštite od COVID-19.
  • Na ulasku u prostor i unutar prostora osigurali smo dezinfekcijsko sredstvo za ruke, jednokratne zaštite za cipele i istaknuli pravila ponašanja u prostoru za vrijeme trajanja mjera zaštite od COVID-19. Dezinfekcija ruku obvezna je pri ulasku u prostor, kao i nošenje jednokratnih navlaka za cipele.
  • Higijena prostora oduvijek nam je bila važna tako da danas s još više pažnje i dodatnim dezinfekcijskim sredstvima čistimo sve površine, predmete i aparate, a posebnu pažnju posvećujemo svemu onom što je u dodiru s čovjekom.
  • Prilikom rasporeda termina za klijente pazimo da su optimalno isplanirani kako bi imali dovoljno vremena za dezinfekciju i sterilizaciju prostora nakon odlaska, a prije dolaska novog klijenta.
  • Kako bi poštovali pravila socijalnog distanciranja i izbjegli bliske kontakte između klijenata, osigurali smo dovoljan razmak između termina.
  • Instalacijom pleksiglasa na recepciji osigurali smo još sigurniju komunikaciju klijenta i djelatnika.
  • Naši djelatnici koriste jednokratne rukavice i maske te vizire kako bi dodatno zaštitili vaše i svoje zdravlje  te kako bi tretman prošao bezbrižno i ugodno.
  • Nakon svakog klijenta pribor, uređaji i instrumenti se detaljno dezinficiraju i steriliziraju ili primjenjuju jednokratno, a sve prostorije i ordinacije imaju prozore i redovito se provjetravaju nakon svakog klijenta.  

Naša vrata su vam opet otvorena 4. svibnja.

Sretni smo što vam nakon više od mjesec dana karantene možemo opet pružiti vrhunsku uslugu upotpunjenju s novim protokolima kako bismo zaštitili naše i vaše zdravlje, te bezbrižno i ugodno napravili dugo očekivani tretman.

Pratimo sve preporuke Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Hrvatske liječničke komore i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Budite sigurni da ćemo učiniti sve kako bismo Vaš boravak u Dermamed učinili sigurnim i ugodnim, te ćemo vam usprkos novim protokolima pružiti poseban doživljaj i vrhunsku uslugu. Budimo odgovorni jer samo tako možemo pobijediti COVID-19.

Veselimo se našem druženju i očekujemo Vas od 4. svibnja na novoj adresi Poljička cesta 28B 2.kat, 21000 Split.

Vaša Dr.med. Anđela Prolić & Dermamed tim

Pogledajte našu posebnu ponudu povodom otvorenja - popusti čak do 70%