Koža je najveći čovjekov organ koji je svakodnevno izložen raznim vanjskim utjecajima. Pravilnom i pravovremenom kućnom i profesinonalnom njegom može se spriječiti starenje kože i očuvati njena zategnutost i blistavost.Svakodnevno čitamo različite savjete kako njegovati kožu, ali prije svega treba znati koji je tip naše kože kako bi mogli primijeniti ispravnu njegu i dobiti željeni efekt.

U ovom članku koji će se redovito nadopunjavati svaki dan idućih nekoliko dana moći ćete naučiti sve o tipovima kože i vidjeti koji je tip vaša koža.

Normalna koža

Kako je prepoznati?

Normalna koža je glatka, mekana sa zdravim sjajem. Nije sklona aknama i proširenim porama. Iznutra dobiva dovoljno kisika i vlage te s godinama kako mehanizmi samoobnove slabe može prijeći u suhi tip kože.

Kako je njegovati?

Svaka koža pa tako i normalna koža zahtijeva redovitu dnevnu i noćnu njegu kako bi ostala hidratizirana i usporilo se njeno starenje. Svakako se preporučuje redoviti posjet specijalističkom centru kako bi temeljitim čišćenjem i dubokim pilingom kože omogućili dublje prodiranje te bolji efekt kozmetike koju koristite.

Za normalnu kožu preporučamo sljedeće tretmane:

Medicinsko čišćenje lica

Reviderm Mikrodermoabrazija

Reviderm Global Anti Age

Kemijski piling

Hijaluron i Vitamin C