Ide ljeto, glatka i sjajna koža je stvar higijene ne samo lijepog izgleda. Uspijevaš li je postići depilacijom? Posežeš li češće za britvicom?

Depilacija toplim voskom ili šećernom pastom bez obzira o kojoj se radilo u trećine osoba s vremenom izaziva upalu folikula dlake. Treba posebno voditi računa o dezinfekciji nakon tretmana kako biste to izbjegli i sveli na minimum. Postoje posebna sredstva koja se mogu kupiti u ljekarni kako bi se broj upala smanjio.

Oslabljeni korijen dlake koja ne može izbiti rezultira uraslom dlakom, upala je veća i može ostaviti ožiljak ako se dira nestručno.

Sunce je jako opasno nakon depilacije jer je depilacijom dignut sloj kože i potrebno je barem dva dana ne ići na sunce. Najčešća greška i najosjetljivije područje je iznad usne. Svakako je potrebno koristiti visoki zaštitni faktor. Kod ovih problema ili ukoliko se samo želite riješiti mjesečnog odlaska na depilaciju i uštediti vrijeme preporučamo diodni laser koji uspješno rješava problem u nekoliko tretmana a radi se bez problema i ljeti. To je razlika od fotoepilacije IPL koja se ljeti ne smije raditi.

GP Fast aparat je nove generacije i omogućava bezbolno uklanjanje dlaka na svim područjima. Oni koji su radili već neke druge lasere znaju koliku bolnost izaziva laser. Brz je i učinkovit, bez gela uklanja sve vrste dlačica. Radi se i ljeti na tamnoj i svijetloj koži. Prvi tretman uklanja i do 70% dlačica, sve dlačice koje su u fazi rasta. Iz tog razloga je potrebno tretmane ponoviti kako bismo uklonili sve dlačice,a njihova faza rasta se izmjenjuje tijekom 6 mjeseci do godine dana. Na tretman je potrebno doći svakih 4-8 tjedana. Između tretmana je dlačice poželjno brijati ili u dogovoru s liječnikom u Dermamed centru pronaći najbolju opciju uklanjanja. Depilacija između tretmana nije potrebna i ne bi se trebala raditi.

Ulaganje u ovaj tretman se trajno isplati, nema opasnosti od pigmentacija, riješiti ćete se uraslih i svih drugih vrsta dlačica.

POSEBNA PONUDA:

-50 % na pojedinačni tretman ili -50% i 4+2 gratis na paket

Nadusnice – redovna cijena 6 tretmana 1.800kn, cijena s popustom 600kn
Pazuh – redovna cijena 6 tretmana 5.400kn, cijena s popustom 1.800kn
Bikini – redovna cijena 6 tretmana 5.400kn, cijena s popustom 1.800kn
Potkoljenice – redovna cijena 6 tretmana 12.000kn, cijena s popustom 4.000kn
Cijele noge – redovna cijena 6 tretmana 18.000kn, cijena s popustom 6.000kn
Plaćanje je moguće na rate karticama Diners i Splitske banke na 12 rata, Amex i PBZ kartice 12 rata.

Iskoristite proljetne akcije na top tretmane u Dermamed centru i kontaktirajte nas već danas. Za sve informacije o tretmanima, cijenama i rezervacijama termina javite nam se ovdje.